Η ιστορία μας

Έπειτα από 10ετή εμπειρία στην ΕΜΒΙΟΜ ως πωλητής μηχανημάτων καθαρισμού NILFISK & HAKO και στη συνέχεια ως διαχειριστής, το 1997 ίδρυσε τη δική του εταιρεία ως επίσημος αντιπρόσωπος με αντικείμενο εργασιών την πώληση και το service μηχανημάτων NILFISK & HAKO.

Από το 2013 η εταιρεία ‘ΖΕΡΒΟΣ’ λειτουργεί ως ανεξάρτητη, έχοντας έτσι τη δυνατότητα να προσφέρει στον πελάτη επαγγελματικά μηχανήματα καθαρισμού των μεγαλύτερων Ευρωπαϊκών οίκων, προτείνοντας τον την καλύτερη ποιότητα στην καλύτερη τιμή, παρέχοντας συγχρόνως υψηλό επίπεδο εργασιών στη συντήρηση και επισκευή.

Εκτός από τα μηχανήματα καθαρισμού (σκούπες, πιεστικά, σάρωθρα, ατμοκαθαριστές, πλύσης-στέγνωσης δαπέδων, μοκετών), έχει προσθέσει τα ηλεκτρικά οχήματα μεταφοράς, πρέσες συμπίεσης ανακυκλώσιμων υλικών και μηχανήματα καθαρισμού με ξηρό πάγο.

Σήμερα

  • Οι χώροι που δίνουμε το παρόν μας είναι: βιομηχανίες, αποθήκες, ξενοδοχεία, συνεργεία καθαρισμού, σούπερ μάρκετ κ.α.

    Εκτός από τα μηχανήματα NILFISK, που συνεχίζουμε να στηρίζουμε ως ανεξάρτητο συνεργείο αλλά και ως το πιο έμπειρο, υπεύθυνο και οικονομικό σε σχέση με την ποιότητα εργασίας, μερικά από τα μηχανήματα που προωθούμε και στηρίζουμε είναι ΗΑΚΟ, ΝUMATIC, FIMAP, EHRLE, MERCURY, TECNOVAP, ITALCAR, EUROSTEAM, DELFIN, WIRBEL, GHIBLI.

    Είμαστε πάντα κοντά στον πελάτη όποτε μας χρειάζεται με άμεσες και υπεύθυνες λύσεις.

    Ο χώρος του service είναι πλήρως εξοπλισμένος με εργαλεία και μηχανήματα κατάλληλα για την άμεση και σωστή συντήρηση και επισκευή του μηχανήματος.