Επιστροφή / Αλλαγή / ΑντικατάστασηΌλα τα προϊόντα που αγοράζονται από την ιστοσελίδα www.mhxanhmata-katharismou.com μπορούν να επιστραφούν για αντικατάσταση / αλλαγή στην επιλογή του προϊόντος, εφόσον υπάρχουν διαθέσιμα αποθέματα.

Το κατάστημα επίσης επιφυλάσσεται να ακολουθήσει πολιτική επιστροφής χρημάτων.

Ελλάδα: o πελάτης πρέπει να μας ενημερώσει εντός 24 ωρών από την παραλαβή και θα επιβαρύνεται με τα έξοδα επιστροφής και αποστολής.

Σε κάθε περίπτωση ο πελάτης μπορεί να επικοινωνήσει με το κατάστημα τηλεφωνικά ή με το www.mhxanhmata-katharismou.com μέσω e-mail για ρύθμιση της διαδικασίας αποστολής, έχοντας το δικαίωμα να επιλέξει κάποιο διαφορετικό προϊόν ίσης η μεγαλύτερης αξίας.

Τα προϊόντα που επιστρέφονται θα πρέπει να βρίσκονται μέσα στην αρχική τους συσκευασία.

Επίσης, το προϊόν που επιστρέφεται θα πρέπει να συνοδεύεται και από δελτίο αποστολής προς επιστροφή. Το νέο προϊόν που ο πελάτης επέλεξε για την αλλαγή θα αποστέλλεται αφού παραληφθεί το αρχικό και εφόσον το κατάστημα ελέγξει ότι πληρούνται οι παραπάνω προϋποθέσεις. Υπενθυμίζεται ότι το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση (να μην έχει γίνει χρήση του ή να έχει υποστεί φθορές).

Οι αλλαγές θα γίνονται δεκτές με την προϋπόθεση ότι ο πελάτης θα ενημερώσει το κατάστημα εντός 1 ημέρας από την παραλαβή του προϊόντος.

Επιστροφή χρημάτωνΗ πολιτική επιστροφής χρημάτων ακολουθείται στις παρακάτω περιπτώσεις :

α) Το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία που είχε κατά την παραλαβή από τον πελάτη.

β) Το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση (όπως είχε κατά το χρόνο της παράδοσης στο πελάτη) και να μην έχει υποστεί φθορές ή άλλα ελαττώματα.

γ) Ο πελάτης θα πρέπει να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με το κατάστημα ή μέσω e-mail με την ιστοσελίδα www.mhxanhmata-katharismou.com (στοιχεία που αναγράφονται στο τομέα «Επικοινωνία») εντός 1 ημέρας από τη παραλαβή.

δ) Το προϊόν θα πρέπει να συνοδεύεται από τα αντίστοιχα παραστατικά που ο πελάτης έλαβε κατά τη παραλαβή του (δελτίο αποστολής για να εκδοθεί πιστωτικό από την εταιρία μας).

ε) Ο πελάτης θα επιβαρύνεται με τα έξοδα επιστροφής του προϊόντος.

Λανθασμένη αποστολήΑν τυχόν ο πελάτης παρέλαβε προϊόν διαφορετικό από εκείνο της επιλογής του, θα πρέπει να ενημερώσει τηλεφωνικά ή με e-mail, το κατάστημα ή το www.mhxanhmata-katharismou.com αντίστοιχα, βάσει των στοιχείων που αναγράφονται στο τομέα «Επικοινωνία» στην ιστοσελίδα μας, εντός 2 ημερών από την παραλαβή.

Θα σας δοθούν οδηγίες για την επιστροφή και την αντικατάστασή του, στην οποία δεν θα έχει καμία επιβάρυνση ο πελάτης.